header

Vivatap - Македонија

Што е Виватап?

Виватап е мешавина на природни сирови материи кои се собрани од дното на Арктичкото Море на бреговите на Норвешка.Овие природни и сирови материи се таложат на морското дно и циркулираат во длабоките морски струи,постојано доприносувајќи за чистењето на морската вода.

Истите овие природни состојки се спакувани во мали кесички кои ја прочистуваат водата така што го острануваат хлорот и го стабилизираат пх нивото ,доведувајќи го во нормала.
Виватап можете да го имате со себе насекаде:
Во авион/на брод/во приколка/кога кампувате/на планинарење/кога патувате
........ или едноставно имајте го дома како би имале секогаш свежа вода за пиење.

Како делува?

Виватап делува преку процесот на апсорпција користејќи го еден од најстарите окенски организми,коралната алга.Состојките на Виватап потекнуваат од ладните и чисти води кои ја опкружуваат Скандинавија-една од најнезагадените области во светот.Овие специјални природни состојки имаат голема потенцијала моќ на чистење :не само што ја прочистуваат водата ,туку исто така го острануваат хлорот и додаваат калциум,потасиум,железо,цинк,витамини и го доведуваат пх нивото во нормала.

Овие моќни квалитети се здружени за да се состави Виватап.Виватап е препознат како еден од најефективните прочистувачи на вода во светот.

Земете една кесичка (не ја отварајте) и ставете ја во бокал или во шише од два литри.Мешајте добро неколку секунди.

Виватап е темелно тестиран во Норвешкиот Институт за Водно Истражување.

Факти за Виватап:

 Додава природни минерали во водата
 Го стабилизира Пх нивото,доведувајќи го на идеално ниво - 7,5-8,5
 Го остранува хлорот од водата
 Го намалува нивото на бактеријата Е.Коли
 Ја отстранува бактеријата Салмонела
 Ја отстранува живата
 Дава свеж вкус на водата
 Прифатен е како додаток за вода од страна на Норвешките Авторитети за Контрола на Храната и исто така е тестиран и научно испитан од страна на Норвешкиот Институт за Водно Истражување.

You are viewing the text version of this site.

To view the full version please install the Adobe Flash Player and ensure your web browser has JavaScript enabled.

Need help? check the requirements page.


Get Flash Player