header

Vivatap - Shqipëri - www.vivatap.al

Çfarë është Viva Tap?

Vivatap® është një përzierje materialesh të pa përpunuara që janë marrë nga fundi i Detit Arktik ne brigjet e Norvegjisë.

Këto materilae natyrale dhe të papërpunuara bien në fund të detit, janë të shtruara aty dhe qarkullojnë në rrymat e thella dhe kontribojnë ne spastrimin e ujit të detit. Janë të njëjtat materiale të paketuara në një pako të vogël që pastron ujin duke larguar mikrobet dhe duke rregulluar edhe nivelin e pH në normal.

Ju e merrni Vivatap® me ju kudo; .

 • Avion
 • Anije
 • Karavanë
 • Kamping
 • Ngjitje
 • Udhëtime ndër kontinentale
  • ose vetëm të kesh ujë të freskët dhe të pastër në shtëpi.

   Si funksionon?

   Vivatap® funksionon në nje proçes absorbimi duke përdorur një ndër organizmat më të vjetër, algat korale. Përbërësit e Vivatap® vijnë nga uji i freskët dhe i pastër i Skandinavisë një ndër zonat më pak të ndotura të botës. Këto përbërje natyrale kanë potencial shumë të padh pastrimi: Jo vetëm duke e pastruar ujin por gjithashtu edhe duke larguar klorin dhe shton kalçium potasium, hekur, zink, vitamina dhe kthen pH në nivelin normal. Këto cilësi të fuqishme janë shfrytëzuar për të krijuar Vivatap®. Vivatap® është i njohur si një ndër pastruesit më efikasë të ujit sot në botë.Merrni një qese (mos e hapni qesen) dhe vendoseni në 2 litra ujë qoftë kjo në një shihe osë në një kanë. Tundeni ose përziejeni për 5 sekonda

   Vivatap® është testuar plotësisht nga Instituti Norvegjez i Kërkimeve të Ujit.

   Fakte rreth Viva Tap:

   • Shton minerale taryrale në ujë
   • Stabilizon pHe ujit ne nivelet ideale 7,5-8,5
   • Largon menjëherë klorin nga uji i pijshem
   • Ul nivelin e baktereve E.Coli
   • Ul ktereve Salmonela
   • Largon Merkurin nga uji i pijshëm
   • Ben ujin te shijojë më I freskët
   • I pranuar si shtesë për ujin nga Instituti Norvegjez i Kërkimeve për Uji.
    • info@vivatap.al
     00355 69 6220223
     http://vivatap.al/#focus

You are viewing the text version of this site.

To view the full version please install the Adobe Flash Player and ensure your web browser has JavaScript enabled.

Need help? check the requirements page.


Get Flash Player